Per Helge tar oss med på Polar kirkegårdsvandring. Vi er innom Wanny Woldstad, Paul Bjørvig, Ilse Grau, Brit Hofseth, Søren Zakariassen og Elling Carslen.

(Lengde 23:50) Speidertoget med kransenedleggelse på syv ulike minnesmerker og monumenter er en fin og viktig tradisjon i Tromsø. Den starter grytidlig, så om du ikke fikk det med deg, her er en reportasje fra 17. Mai, 2021.

Visning på Mortensnes

(Lengde 04:28) Her er ett klipp som viser hvordan en filmvisning med besøk på Mortensnes omsorgsenter kan foregå


Visning på Otium Eldresenter

(Lengde 03:29) Her er film fra hvordan en videosamtale rundt Filmavisa foregår, i dette klippet på Otium eldresenter i Tromsø.


Rødbanken, Stengården og Krigen

(Lengde 08:24) I denne bonusen til episode 2 Filmavisa Tromsø får du høre mer om Rødbanken, Stengården og krigen. Disse byggene har blitt gjestet av konger, overtatt av Gestapo, og vært hjemstedet til forfatteren Cora Sandel. Mona Løbach Willumsen og Jonny Hansen geleider oss gjennom disse utrolige historiene.


Yngve ved Heracleum Eldresenter

(Lengde 01:51) I dette klippet forteller aktivitets- og kulturleder Yngve Stock ved Heracleum Eldresenter om hvordan samlingene rundt Filmavisa har blitt et positivt element hos dem, som mange ser frem til. Og hvordan episodene både berører mange følelsesmessig og fremkaller minner fra disse tidene.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid Dokka
Ingrid Dokka
11 months ago

Så fiiiint! ♥️

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x