Ekstramateriale

Folketoget, 17. Mai 2022

(Lengde 9:53) Her er et uredigert klipp som viser hele Folketoget i Tromsø 17. mai 2022. I år var Folketoget sterkt redusert på grunn av begrensninger med kjøretøy og et helt grusomt 17 mai vær. Men her ser du de tapre sjelene og lagene som ikke lot seg stoppe. Hurra og gratulerer med grunnlovsdagen!!! (Publisert 17.5.2022)

Marit Bockelie om ferga og Tromsøbrua

(Lengde 4:39) Marit forteller om da ho balanserte over brua og den tia da ferga og fløttmenn var vanlig transport over sundet (Publisert 03.03.2022)

Kirkegårdsvandring

Per Helge tar oss med på Polar kirkegårdsvandring. Vi er innom Wanny Woldstad, Paul Bjørvig, Ilse Grau, Brit Hofseth, Søren Zakariassen og Elling Carslen.

Speidertog

(Lengde 23:50) Speidertoget med kransenedleggelse på syv ulike minnesmerker og monumenter er en fin og viktig tradisjon i Tromsø. Den starter grytidlig, så om du ikke fikk det med deg, her er en reportasje fra 17. Mai, 2021.

Rødbanken, Stengården og Krigen

(Lengde 08:24) I denne bonusen til episode 2 Filmavisa Tromsø får du høre mer om Rødbanken, Stengården og krigen. Disse byggene har blitt gjestet av konger, overtatt av Gestapo, og vært hjemstedet til forfatteren Cora Sandel. Mona Løbach Willumsen og Jonny Hansen geleider oss gjennom disse utrolige historiene.


Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid Dokka
Ingrid Dokka
1 year ago

Så fiiiint! ♥️

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x