Vår aller største ønske er at Filmavisa Tromsø skal deles med mange og aller helst, når det er mulig, sees i felleskap. Det kan føre til samtaler om hvordan det var og hvordan det har blitt i den fantastiske byen vår, noe som både de eldre og yngre kan mene så mangt om, og lære av hverandre. Vi oppfordrer dere til å se sammen og ta de gode samtalene!

Filmavisa distribueres og vises rundt om på våre eldresentre via aktivitetskoordinatorene og via besøkstjenesten til ensligboende eldre. Da arrangeres samtaler og muligheter til å komme med tilbakemeldinger og sine egne historier her på nettstedet vårt. I disse tider med smittevern er det ekstra viktig – men dessverre også veldig vanskelig og for noen helt umulig – å besøke de eldre i familien. Når vi en gang er ferdig med denne vanskelige tiden med isolasjon vil det fortsatt være viktig å ha disse generasjons møtene! Vi jobber med å utvikle digitale møterom der det skal være mulig for dere å arrangere visninger og ha samtaler, på måter som er lett å få til også for eldre.

Inntil det er på plass oppfordrer vi dere som ikke får reist eller som ikke kan dra på besøk, til å sende linker til filmvisning. Deretter kan man bruke Zoom, Skype og liknende for å få til samtaler om innholdet i en episode man har «sett sammen». Vi vil gjerne høre tilbake hva dere erfarer! Vi oppfordrer alle til å dele og tipse om Filmavisa Tromsø med venner og kolleger, kanskje finner de en fin anledning for kvalitetstid med sine gamle i familien, eller en kjenning?Under er delingsknapper for forskjellige medier, eller så kan du dele lenken til siden:

https://filmavisatromso